Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че вероятно ще посети град Кеноша

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи, че евентуално ще посети град Кеноша в щата Уисконсин, където служител на реда простреля в гърба чернокожия Джейкъб Блейк, съобщи Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция.

"Вероятно да ", отговори Тръмп на заложен от публицист въпрос в Тексас.

В резултат на раната 29-годишния Джейкъб Блейк е неподвижен от кръста надолу и към момента се намира в болница. Случаят докара до митинги, по време на които бяха простреляни още трима души. Двама от тях починаха, обвинен е 17-годишен юноша.

Тази вечер в Кеноша още веднъж се организира митинг, в който участваха към 1000 души, отбелязва Асошиейтед прес.

Тръмп е на посещаване в щатите Луизиана и Тексас, с цел да види вредите, породени от урагана Лора, напомня Ройтерс. Жертвите на урагана са минимум 16 души. Щетите от него може да възлизат на 8 до 12 милиарда $ по калкулации, представени ТАСС.

"Едно нещо, което знам за този щат е, че той се възвръща бързо ", съобщи Тръмп по-рано на среща в Луизиана, на която присъстваше и губернаторът Джон Бел Едуардс. Едуардс дефинира Лора като най-силният вихър, засягал щата, по-силен даже от урагана Катрина през 2005 година
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР