Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп е здрав, няма странични ефекти от приема на хидроксихлорохин

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския не демонстрира странични резултати от двуседмичния банкет на лекарството против малария хидроксихлорохин, което може да аргументи сърдечни проблеми. Това сочат резултатите от годишния медицински обзор на Тръмп, заяви Белият дом, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Изследванията демонстрират, че 73-годишният президент остава здрав, само че леко е напълнял и към този момент тежи 110,68 кг, което го слага в категорията на наднормено тегло за хора с неговата височина.

Тръмп, който ще навърши 74 години на 14 юни, постоянно се тества за ковид и резултатите постоянно са били отрицателни, съгласно резюме на резултатите, направено от лекаря му Шон Конли.

Държавният глава предишния месец стартира да приема хидроксихлорохин макар множеството незнайни към успеваемостта му, откакто двама чиновници на Белия дом дадоха позитивен резултат за ковид.

В кардиограмата на Тръмп не се виждат промени, резултат от лекарството, сподели лекарят.

Президентът продължава постоянно да си прави проби, като досега всички резултати са негативни.

Холестеролът на Тръмп е 167, което е в естествените граници.

Медицинските проучвания са нормална процедура за американските водачи от времето на 37-мия президент Ричард Никсън, който заема поста сред 1969 и 1974 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР