Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп призова американците: Прекъснете за15 дни социалните си дейности, възможна е рецесия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския предприе нова нападателна стъпка за ограничение на ковид в Съединени американски щати, като прикани сънародниците си да преустановят за 15 дни множеството си обществени действия и да не се събират па повече от 10 души на едно място, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

Обявявайки нови инструкции на основаната от него специфична работна група за битка с ковид, президентът сподели, че хората би трябвало да заобикалят ненужните пътувания и да не посещават питейни заведения, заведения за хранене или спортни центрове.

На фона на сривове на тържищата Тръмп предизвести, че е допустима криза. Такъв процес би навредил на възможностите му за преизбиране през ноември, отбелязва Ройтерс.

Пред публицисти в Белия дом Тръмп през вчерашния ден сподели, че държавното управление му се е съсредоточило върху преодоляването на здравната рецесия. Президентът изрази увереност, че един път щом разпространяването на вируса бъде спряно, американската стопанска система ще навлезе в интервал на "страхотен напредък ", отбелязва Асошиейтед прес.
Специалната работна група за ковид прикани младежите да съблюдават новите инструкции, макар че рискът да се разболеят съществено при тях е по-малък
Решихме да въведем по-строги ограничения и да парираме болестта в този момент, сподели Тръмп. Той назова вируса "невидим зложелател " и предвижда, че до юли, август или по-късно най-тежката част от рецесията може да е отминала.

"С няколко седмици целенасочени дейности можем да преодолеем рецесията и то бързо ", сподели той.

Президентът даде обещание също федерална помощ за самолетните компании, които търпят тежки загуби заради пандемията. Той съобщи "100 % поддръжка за самолетните компании ".

Тръмп сподели още, че губернаторите, в чиито щати има потребност от респиратори, маски и други средства за медиците, би трябвало първо да се опитат да решат казуса сами, преди да се извърнат за помощ към федералното държавно управление.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР