Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп ще бъде подложен на медицински преглед на живо по телевизията

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския ще даде довечера първото си телевизионно изявление, откакто беше инфектиран с ковид и в предаването онлайн бъде подложен на нещо като медицински обзор, предадоха ДПА и Ройтерс.

Това ще се случи в шоуто "Тъкър Карлсън тунайт " в праймтайма на телевизия "Фокс нюз ", оповестиха от медията. Според известието по време на шоуто доктор Марк Сийгъл ще извърши "медицински обзор и изявление ".

Докторът по медицина Сийгъл е постоянен коментатор на "Фокс нюз ". Той е и създател на книга от 2008 година, в която подлага на критика раздухваната от медиите суматоха поради пандемиите.

Миналия четвъртък Тръмп даде позитивен резултат на тест за ковид. На идващия ден бе признат в болница със усложнения в дишането, само че се върна в Белия дом след три нощи. Президентът приемаше пробен коктейл от антитела и мина петдневен курс с антивирусното лекарство "Ремдесивир ". Взимаше и стероиди.

Вчера Тръмп даде две телефонни изявленията за "Фокс ". "Аз съм идеален физически пример и съм напълно млад ", сподели той в едното.

В изявление през днешния ден за консервативния радиоводещ Ръш Лимбо президентът сподели, че спомага за бързо одобрение на препаратите с антитела против ковид, създадени от фирмите "Regeneron Pharmaceuticals Inc " и "Eli Lilly and Co ", и за доставянето им в лечебните заведения. Тръмп посочи позитивното въздействие на тези препарати в неговото лекуване.

Пред Лимбо той сподели, че не би се възстановил, в случай че не беше приемал тези медикаменти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР