Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че има много голяма

...
Президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че има много голяма
Коментари Харесай

Байдън не спира да предупреждава: Има голяма опасност Русия да нахлуе в Украйна

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че има " доста огромна " заплаха Русия да нахлуе в Украйна, само че добави, че вратата за дипломатическо решение остава отворена, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Пред кореспонденти, на тръгване от Белия дом, той съобщи, че " са налице всички признаци, че руснаците са подготвени да влязат в Украйна ". Той добави, че няма проекти за телефонен диалог с съветския президент Владимир Путин.

На въпрос какъв брой огромна е заплахата от съветско навлизане, Байдън отговори, че " тя е доста огромна ".

Той съобщи, че Русия не е изтеглила силите си от украинската граница и че Съединени американски щати имат учредения да считат, че Русия е забъркана в интервенция за основаване на подправен претекст, който след това да бъде употребен, с цел да оправдае нахлуването. Байдън обаче сподели, че дипломатическо решение към момента е допустимо и таман по тази причина е споделил на държавния секретар Антъни Блинкън да отиде през днешния ден в Организация на обединените нации и да направи изказване от трибуната на международната организация, в което да изясни какъв е пътят към постигането му.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР