Президентът на САЩ Джо Байдън снощи отправи нападки срещу своя

...
Президентът на САЩ Джо Байдън снощи отправи нападки срещу своя
Коментари Харесай

Байдън: Световните лидери се страхуват от Тръмп

П резидентът на Съединени американски щати Джо Байдън нощес насочи нападки против своя предходник, като загатна, че международните водачи са ужасени от възможното завръщане на Доналд Тръмп в Белия дом и от това какви биха могли да бъдат следствията за демократичните правила по света, съобщи Асошиейтед прес.

" На всяка интернационална среща, в която вземам участие ", съобщи Байдън, визирайки съответно визитата си в Германия предходната седмица, " ме дърпат настрани - един водач след различен, тихичко - и споделят: " Джо, той не трябва да завоюва. Моята народна власт е застрашена ".

Американският президент по-късно риторично попита: " Ако Америка си тръгне, кой ще води света? Кой? Посочете ми страна ".

Той направи тези мнения по време на тирада, която трябваше да бъде по-скоро скучна и отдадена на опазването на здравето в щата Ню Хемпшър. Те представляваха доза нефилтрирана политика на събитие, което другояче беше фокусирано върху политическото завещание на Байдън и дадоха да се разбере, че президентът счита, че в случай че успее да направи по този начин, че Тръмп да не го наследи, това би била значима част от метода, по който той може да остане в историята, разяснява АП.

След речта си Байдън отиде в локална предизборна централа, с цел да поддържа претендентите на Демократическата партия в Ню Хемпшър и продължи с острите си нападки против Тръмп, като в един миг даже сподели: " Трябва да го заключим ". Някои поддръжници на вицепрезидента Камала Харис - която размени Байдън като претендент на Демократическата партия през юли – скандират тази фраза по време на нейните манифестации.

Тази имитация на президента провокира овации от хората, събрали се в предизборната централа, само че Байдън бързо се поправи: " Да го изключим, това е, което би трябвало да създадем ".

*Във видеото: 

 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР