Президентът на САЩ Джо Байдън покани лидерите на Конгреса на

...
Президентът на САЩ Джо Байдън покани лидерите на Конгреса на
Коментари Харесай

Байдън покани лидерите на Конгреса на лична среща, за да обсъдят помощта за Украйна

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън предложения водачите на Конгреса на среща в Белия дом, с цел да обсъдят настояването му за финансиране за Украйна, Израел и границата, оповестява американският вестник The New York Times, представен от " Фокус ".

Байдън и неговите помощници предизвестиха, че неуспех на одобренението за финансирането " може да донесе победа на съветския президент Владимир Путин, чиито войски нахлуха в Украйна преди две години “, акцентират от редакцията.

На въпрос на кореспонденти дали поканата на Байдън е сигнал, че Белият дом може да предложи нещо ново на републиканците, представителят Карин Жан-Пиер отговори, че договарянията " не престават “. " Смятаме, че всичко върви добре и желаеме да забележим двупартийно съглашение... “, акцентира тя.

В тази връзка изданието напомня, че през уикенда Байдън е декларирал, че е подготвен да направи отстъпки по въпроса за финансирането на границите.

Срещата в Белия дом ще бъде първият диалог очи в очи сред Байдън и водачите на Конгреса от месеци насам. А сътрудниците на президента по законодателната и националната сигурност преговаряха с сътрудниците си на Капитолия преди ваканцията за Коледните и Новогодишните празници.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР