Президентът на САЩ Джо Байдън ожени днес своя внучка -

...
Президентът на САЩ Джо Байдън ожени днес своя внучка -
Коментари Харесай

Байдън ожени своя внучка в Белия дом

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ожени през днешния ден своя внучка - 19-ата женитба в историята на Белия дом, съобщи АП, представена от Българска телеграфна агенция.

Naomi Biden's Wedding Dress for White House Nuptials to Peter Neal Nods to 'Pop' President Joe Biden
— People (@people)
Наоми Байдън и годеникът ѝ Питър Нийл се врекоха във безконечна честност на къса гала в късната заран ,

когато температурата във Вашингтон не бе доста над нулата. Това бе първата женитба на Южната ливада и първата в Белия дом, при която булката е внучка на президента.

Десетки бели сгъваеми столове извършиха част от Южната ливада .

Гостите започнаха да идват часове преди началото на церемонията, като някои дами бяха с отворени обувки макар мразовитото време.

След формалното подписване на брака присъстващите бяха поканени на обяд в Белия дом.

Малко детайлности за церемонията станаха обществено притежание.

На сватбата участваха към 250 посетители, показва Ройтерс.

" Гледахме с наслада по какъв начин Наоми пораства, открива коя е и построява подобен необикновен живот ", споделиха Джо и Джил Байдън в взаимно изказване, оповестено след церемонията. " Сега сме изпълнени с горделивост да забележим, че тя избира Питър за собствен брачен партньор, и за нас е чест да го приветстваме в нашето семейство. Пожелаваме им дни, изпълнени със смях, и все по-дълбока обич с всяка минала година ", прибавиха президентът и първата дама на Съединени американски щати.

President Biden ‘s granddaughter Naomi Biden and Peter Neal were married Saturday in the 19th wedding in the history of the White House.
— NBC News (@NBCNews)
28-годишната Наоми Байдън е юрист във Вашингтон, напомня АП .

Тя е щерка от първия брак на Хънтър Байдън - наследник на американския президент и на първата му брачна половинка Нейлия.

Наоми е кръстена на първата щерка на Джо Байдън, която умира още като бебе през 1972 година

при автомобилна акцидент дружно с майка си Нейлия, отбелязва Агенция Франс Прес. Американски медии настояват, че тя има мощно въздействие в частния кръг и го е убедила да се кандидатира на президентските избори през 2020 година

Съпругът на Наоми е с три години по-млад от нея, показва АП .

Питър Нийл, който е родом от щата Уайоминг, в северната част на Средния запад на Съединени американски щати, е приключил неотдавна Юридическия факултет на Университета на Пенсилвания. 

Двойката живее в Белия дом. Наоми Байдън и Питър Нийл били осведомени в Ню Йорк от общ другар преди четири години и от този момент са дружно.

Сватбата се състоя в навечерието на рождения ден на американския президент, който навършва на следващия ден 80 години. Джо Байдън ще отпразнува своя празник в компанията на фамилията си.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР