Президентът на САЩ Джо Байдън и Доналд Тръмп, вероятният му

...
Президентът на САЩ Джо Байдън и Доналд Тръмп, вероятният му
Коментари Харесай

Граничните посещения на Байдън и Тръмп подчертават имиграцията като изборен въпрос

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и Доналд Тръмп, евентуалният му републикански конкурент на изборите през ноември, ще създадат обособени визити на границата сред Съединени американски щати и Мексико в четвъртък, защото имиграцията се трансформира в основен въпрос за гласоподавателите.

Байдън, който беше в отбранителна позиция по въпроса през последните месеци, ще употребява визитата си в граничния град Браунсвил, Тексас, с цел да подчертае по какъв начин републиканските законодатели отхвърлиха двупартийните старания за стягане на имиграционните политики по заповед на Тръмп.

Байдън ще се срещне с гранични патрули и чиновници на митниците и правоприлагащите органи и ще произнесе забележки в четвъртък.

„ Той отива, тъй като е значимо да се подчертае, че републиканците пречат тук “, сподели прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер.

Байдън встъпи в служба през 2021 година, като даде обещание да преобърне твърдолинейната имиграционна политика на Тръмп, само че от този момент втвърди личния си метод.

Под напън от страна на р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР