Президентът на САЩ Джо Байдън е бил разпитан в рамките

...
Президентът на САЩ Джо Байдън е бил разпитан в рамките
Коментари Харесай

Прокуратурата разпита Джо Байдън за работата му с класифицирани документи

П резидентът на Съединени американски щати Джо Байдън е бил разпитан в границите на следствието на работата му с класифицирани документи от специфичния прокурор Робърт Хър, съобщи Ройтерс.

Разпитът, който е бил непринуден и е бил извършен в границите на два дни, е завършил в понеделник, оповестиха от офиса на прокурора в изказване.

В края на септември " Ню Йорк таймс “ заяви, че високопоставени помощници на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, в това число съветникът по въпросите за националната сигурност Джейк Съливан и някогашният шеф на канцеларията на Белия дом Рон Клейн, са били разпитани от специфичния прокурор Робърт Хър, който проверява боравенето на Байдън с класифицирани документи.

Тези, които са били разпитани за това по какъв начин държавни документи са се озовали в офис на мозъчен концерн, основан за Байдън след вицепрезидентския му мандат, както и в дома му в щата Делауер, са чиновници, работили с него както в края на мандата му като вицепрезидент, по този начин и в този момент, писа вестникът.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР