Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви снощи, че има няколко

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви снощи, че има няколко
Коментари Харесай

Вучич: Сърбия ще има правителство до края на месеца

Президентът на Сърбия Александър Вучич съобщи нощес, че има няколко претенденти за министър председател и е убеден, че всичко ще завърши до края на месеца преди конституционните периоди, написа в. "Данас ".

Правителството ще бъде ръководено от някой кадърен и деятелен човек и това ще стане бързо, убеден съм - до края на месеца, декларирал Вучич за РТС, напомняйки, че преди този момент би трябвало да бъде определен ръководител на Народното събрание.

Вярвам, че ще има обилни промени във всеки смисъл, само че не тъй като предходното държавно управление е направило нещо неприятно, добавил Вучич.

Вучич съобщил също, че президентът на Русия Владимир Путин и външният министър Сергей Лавров са му се извинили поради обявата във Facebook на говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, която със фотография от кино лентата "Първичен инстинкт " с Шарън Стоун разяснява срещата на сръбския президент и американския водач Доналд Тръмп. Путин декларирал, че зад това не стои съветската страна и изключително персонално той, предава Българска телеграфна агенция.

Вестник "Блиц " оповестява, че ръководителят на Социалдомекратическата партия Борис Тадич е призовал всички опозиционни водачи към съглашение за тактиката за бъдеща битка, предлагайки да се образуват няколко колони на опозицията, проведени по ясни критерии. Част от опозицията счита, че концепцията би трябвало да се разиска и е нужна промяна в техните редици, написа изданието. Представяйки концепцията, Тадич сподели, че самодейността е ориентирана към намиране на най-ефикасна тактика за победа над режима, която взима под внимание неуспехите на всички начинания и тактики след 2012 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР