Президентът на Сърбия Александър Вучич ще удостои премиера Бойко Борисов

...
Президентът на Сърбия Александър Вучич ще удостои премиера Бойко Борисов
Коментари Харесай

Вучич награждава премиера Борисов с „Орденът на Република Сърбия“

Президентът на Сърбия Александър Вучич ще удостои премиера Бойко Борисов с „ Орденът на Република Сърбия “, оповестяват от държавната пресслужба. Церемонията ще се състои на следващия ден, 15 февруари, когато страната празнува и националния си празник – Денят на държавността на Република Сърбия.
Борисов, Ципрас и Вучич са на работна вечеря в Белград Днес и на следващия ден водачите ще разискват общите планове в сферите на превоза, енергетиката и други
„ Орденът на Република Сърбия “ е най-високото държавно отличие в страната. Той ще бъде връчен на публична гала в Белград.
Бойко Борисов разиска мигрантската рецесия с министър председателите на Унгария и Сърбия Без взаимните старания на всички страни в Европейски Съюз няма да се откри общо и стабилно решение на казуса, съобщи българският министър-председател
Мотивите за връчването му са за изключителни заслуги на министър-председателя Бойко Борисов за развиването и затвърждаването на миролюбивото съдействие и другарските връзки сред Република Сърбия и Република България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР