Президентът на Сампдория Масимо Фереро призова за прекратяване на настоящия

...
Президентът на Сампдория Масимо Фереро призова за прекратяване на настоящия
Коментари Харесай

Президентът на Сампдория призова за прекратяване на сезона в Серия А

Президентът на Сампдория Масимо Фереро прикани за преустановяване на сегашния сезон в Серия А и да се мисли към този момент за идващия. Първенството на Апенините беше прекъснато след 26-ия кръг, като сега водач е първенецът Ювентус, а Сампдория е на 16-ата позиция.
 Официално: Раниери пое осмия си клуб в Италия
" Сезонът би трябвало да бъде спрян. Отборът, който води в Серия Б - Беневенто, би трябвало да се качи в Серия А, тъй като би било незаслужено да останат във втора лига. Шампионска купа не би трябвало да се присъжда. Знам, че президентът на Лацио ще желае да ме убие, само че това е животът. Да допуснем, че излезем от карантина и дадем на тимовете един месец за подготовка до 4 май. Остават 12 кръга, което значи да играем до август. А какво става със идващия сезон? Нека да мислим към този момент за него ", прикани Фереро.
Междувременно вратарят на Аталанта Марко Спортиело стана следващият футболист, диагностициран с ковид. Именно Бергамо е градът, ударен най-сериозно от пандемията в Италия. Спортиело е първият футболист на Аталанта с позитивен тест.
От клуба оповестиха, че болестта на вратаря все още протича безсимптомно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР