Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп пристигна във френския курорт

...
Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп пристигна във френския курорт
Коментари Харесай

Тръмп заплаши Франция с мита, каквито не са виждали досега

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп дойде във френския курорт Биариц, където от през днешния ден до понеделник ще продължи срещата на водачите на страните от групата на седемте най-развити стопански системи. Тя ще приключи без подписването на финален документ, като по този начин домакинът на диалозите – президентът на Франция Еманюел Макрон – желае да избегне бламирането на форума.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп заплаши, че ще отговори с високи митнически цени върху френското вино, в случай че Европа вкара налози върху американските софтуерни компании. Това съобщи президентът преди да се включи в срещата на върха на водачите на Г-7 във френския курорт Биариц.

“Не съм огромен последовател на софтуерните компании, само че не желая непознати страни да таксуват с налози нашите компании. Те са страхотни американски компании и почтено казано не желая Франция да ги полза налози. Ако въпреки всичко го създадат, ще наложим мита върху тяхното вино, или нещо друго. Ще наложим такси, каквито не са виждали до момента! “, заплаши Доналд Тръмп, представен от БНР.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР