Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп е наредил на

...
Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп е наредил на
Коментари Харесай

Тръмп иска Путин да дойде в Белия дом, заканва се, че може да му е най-големият враг

Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп е наредил на своя консултант за националната сигурност Джон Болтън да насочи публична покана до Владимир Путин да посети Съединени американски щати, съобщи БГНЕС.

" Президентът е изискал от Джон Болтън да предложения президента Путин във Вашингтон тази есен ", написа в своя Twitter акаунт прессекретарят на Белия дом Сара Сандърс. От Белия дом към този момент отхвърлят да посочат точна дата или да дадат спомагателни детайлности.
Същевременно Тръмп предизвести, че може да се трансформира в най-върлия зложелател на Путин.
" Аз подходих към Русия доста по-остро в сравнение с който и да е различен президент на Съединени американски щати от доста години. Може би даже по-остро от всеки президент в миналото ", означи Тръмп по време на изявление за американската телевизия CNBC.
Според него предходният президент на Съединени американски щати Барак Обама не е бил нищо повече от едно " момче за пердах на Русия ". " Хубаво ще бъде в случай че се разберем с президента Путин. Но в случай че това не се получи, то аз ще бъда неговият най-върл зложелател ", предизвести Тръмп.
На фона на тези думи обаче стана ясно, че стенограма от диалога сред Доналд Тръмп и президента на Руската федерация Владимир Путин надали ще бъде в миналото оповестена.
В отговор на журналистически въпрос американският държавен секретар Майк Помпео сподели, че ще бъде изумен в случай че стенограмите от диалозите на Тръмп с Путин от Хелзинки или тези от диалозите с водача на Северна Корея Ким Чен Ун в Сингапур видят в миналото бял свят. Още повече, по думите му наличието на договарянията с КНДР " не са подобаващи за издание ".
Политическите съперници на Тръмп от средите на Демократическата партия показаха безпокойството си от диалога на четири очи, който американският президент организира с съветския си сътрудник на 16 юли или този с водача на КНДР, който се състоя през юни месец. Демократи даже предложиха в Конгреса да бъде извикан преводачът на срещата Путин — Тръмп в Хелзинки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР