Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп е на мнение,

...
Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп е на мнение,
Коментари Харесай

Тръмп ожали младите мъже в САЩ заради кампанията срещу сексуалния тормоз

Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп е на мнение, че придвижването #MeToo е основало отвратително състояние за младите мъже в Америка, съобщи БГНЕС.
Американският държавен глава разяснява думите на сина си Доналд Тръмп-младши, който в изявление за английския вестник Daily Mail означи, че се тормози доста по-силно за бъдещето на своите синове, в сравнение с за бъдещето на дъщерите си.
" Бих споделил, че това са доста тежки времена за младите мъже в Америка, когато елементарно можеш да бъдеш отговорен за нещо, за което не си отговорен ", означи Тръмп.
" Вие 35 години може да бъдете човек за образец и внезапно да се появи някой, който твърди, че сте направил това или това и да назове трима очевидци, които към този момент да не удостоверяват думите му. Ситуация, в която ти си отговорен до доказване на противното, е в действителност ужасяваща ", продължи американският президент, съгласно който в реалност постоянно би трябвало да важи формулата " почтен до доказване на противното ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР