Президентът на Руския футболен съюз и зам.-председател на руското правителство

...
Президентът на Руския футболен съюз и зам.-председател на руското правителство
Коментари Харесай

Русия: Ще посрещнем топло гейовете

Президентът на Руския футболен съюз и зам.-председател на съветското държавно управление Виталий Мутко даде обещание топло посрещане на непознатите почитатели и една толерантна Русия, оповестиха съветските медии. През идната година в Русия ще се организира Световното състезание по футбол. Преди началото на форума обаче има терзания, че съветските футболни ултраси и хулигани ще основат пъкъл за гостите на страната.
Виталий Мутко настоя, че няма да има дискриминация – макар страховете, че хомофобия и расизъм ще тегнат над страната хазаин. „ Ливърпул и Манчестър Юнайтед неотдавна посетиха Русия (в Шампионската лига) и всичко мина безпроблемно “, съобщи шефът на съветския футбол.

„ В Русия има 180 националности и четири разнообразни религии. Расизмът е световен проблем, а не проблем единствено на една страна. Обещавам, че ще има доста топло посрещане на всички цветнокожи и за всички хомосексуалисти “, съобщи Мутко.

Той уточни, че организацията за сходен шампионат изисква големи старания. Стотици хиляди хора са взели участие в решаването на разнообразни проблеми, в това число за сигурността, транспортните услуги и инфраструктурата, уточни Мутко.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР