Президентът на руския аматьорски футболен клуб Виста (Геленджик) Тигран Мкртчян

...
Президентът на руския аматьорски футболен клуб Виста (Геленджик) Тигран Мкртчян
Коментари Харесай

Босът на Виста: Нямаме общо с Ботев, не разследват Зингареви...

Президентът на съветския аматьорски футболен клуб Виста (Геленджик) Тигран Мкртчян отхвърли за следствие на ФИФА против притежателя на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич. Такава информация беше публикувана от локалните медии, а като причина беше изтъкнато нерегламентираното привличане на огромен брой малолетни африкански играчи в състава, които обиграват във Виста и по-късно се пращат в Ботев (Пловдив) или в датския Фремад Амагер, които са под контрола на Зингаревич. Към момента от Геленджик в Коматево минаха Самуел Акере, Абдулай Траора и Уме Уме Емануел.

" Няма нищо сходно. Пълна небивалица. Прочетох публикацията и сносно се посмях. Абсолютна неистина. Първо, Зингаревич не е обвързван с Виста. В положителни връзки сме, чуваме се, приказваме си за футбол. Виста също по този начин не е обвързван с Ботев нито в действителност, нито писмено, нито законово. Второ, Фремад Амагер не е благосъстоятелност на Антон. Още една подправена вест - ФИФА не води следствие. Разговаряме за картотекирането на новите ни задгранични играчи в аматьорската лига, само че това по никакъв метод не е обвързвано с някакво наказване ", разяснява Мкртчян за Eurostavka.ru, представен от Спортал.

Справка в формалния уебсайт на Виста демонстрира, че в състава има 16 млади африкански футболисти от Нигерия, Гана и Кот Д`Ивоар, родени сред 2004 и 2007 година, един 19-годишен колумбиец, както и по двама руснаци и арменци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР