Президентът на Руската федерация по борба Михаил Мамиашвили отправи сериозна

...
Президентът на Руската федерация по борба Михаил Мамиашвили отправи сериозна
Коментари Харесай

Президентът на руската борба: Идваме с танковете, ако това стане!

Президентът на Руската федерация по битка Михаил Мамиашвили насочи сериозна опасност към интернационалната спортна общественост.

Той съобщи, че съветските борци ще дойдат на идващите олимпийски игри с танкове, в случай че не им бъде разрешено да се състезават под националния си байрак.

MOK обмисля въпреки всичко да допусне съветски и беларуски спортисти до Игрите в Париж през 2024-а, само че в тима на бежанците.

„ Нямам различен коментар за това, като се изключи че тези, които го оферират, би трябвало да бъдат изпратени на едно добре познато място. Ако желаят да ни видят на олимпийските игри през 2024 година като тим на бежанците, тогава би трябвало да идем с танкове в Париж. Няма различен вид “, сподели Мамиашвили пред R-Sport.ru.

Ограниченията към съветския спорт са част от глобите към Руската федерация, откакто стартира войната в Украйна. През месец май Международната федерация по джудо (IJF) разгласи, че още веднъж ще позволява руснаци и беларуси на надпреварите от календара си, само че под безпристрастен байрак.

Наскоро съобщихме, че продължаващият спор в Украйна попречва и един от най-дългоочакваните реванша в бокса. Този сред Саул Алварес и Дмитрий Бивол.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР