Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Путин: Надявам се здравият разум да надделее

Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила изрази през днешния ден вяра здравият разсъдък да надделее в сегашната комплицирана интернационална конюнктура, предадоха ТАСС и Агенция Франс Прес.

"Наистина ситуацията в света не може да не провокира безпокойствие. Обстановката в света става все по-хаотична. Все отново, все пак се надяваме, че здравият разсъдък в края на краищата ще надделее и интернационалните връзки ще навлязат в градивно русло, цялата международна система ще стане по-стабилна и прогнозируема ", сподели съветският президент на излъчена по малкия екран тържествена гала по връчване на акредитивните писма от задгранични посланици. Путин се обърна към посланиците, че "днес ролята на дипломацията и дипломатите придобива изключително значение ".

Изказването на съветския президент идва на фона на борба сред Изтока и Запада, засилена през последните седмици откакто отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал във Англия, станало причина за вълна от реципрочни експулсирания на дипломати, както и от хипотетичната химическата офанзива в Сирия, за която западните страни упрекват подкрепяния от Москва режим на президента Башар ал Асад, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР