Президентът на Русия Владимир Путин посети щаба на групата войски

...
Президентът на Русия Владимир Путин посети щаба на групата войски
Коментари Харесай

Путин посети щаба на групата войски Днепър в Херсонско направление

Президентът на Русия Владимир Путин посети щаба на групата войски Днепър в посока Херсон, оповестяват съветските Средства за масова информация.

Държавният глава дойде в Херсонска област с хеликоптер, след което се насочи към щаба с високопроходим автомобил. Там го посрещна командирът на Днепърската група войски генерал-полковник Олег Макаревич.

" Не желая да ви похищавам от вашите директни отговорности, свързани с командването и ръководството, тъй че тук работим делово, малко, само че съответно.За мен е значимо да чуя вашето мнение за това по какъв начин се развива обстановката, да ви изслушам, и да си обменим информация ", сподели Путин при срещата в щаба.

Путин също по този начин поздрави военнослужещите за Великден. Държавният глава им подари копие на иконата, която, както акцентира, принадлежала на „ един от най-успешните министри на защитата на Руската империя.

Това е първото посещаване на съветския президент в Херсонска област и Луганската национална република. На 19 март той посети Мариупол.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР