Президентът на Русия Владимир Путин подписа закон за ограничаване на

...
Президентът на Русия Владимир Путин подписа закон за ограничаване на
Коментари Харесай

Путин подписа закон за ограничаване на пътуванията в чужбина

Президентът на Русия Владимир Путин подписа закон за ограничение на пътуването в чужбина за " избрани категории жители ", както и за " изясняване на разпоредбите за признание на съветските паспорти за невалидни. ", оповестяват съветски медии, като се базират на формалния интернет портал за правна информация.

Законът планува всички, за които важат рестриктивните мерки за овакантяване на страната заради набор за военна или различна гражданска работа да предадат задграничните си паспорти за предпазване на органите, които са ги издали. Специално се прецизира, че паспортите подлежат на предпазване „ до края на краткотрайното ограничаване (б.р. за овакантяване на страната) или до датата на приключването им ".

Същата скица планува предаване на паспортите на уволнилите се от военна работа за период до пет години от датата на уволнението. Редът за предаване за предпазване, приемане, отчитане, предпазване и връщане на документа в този случай се дефинира от съветското държавно управление, гласи подписаният от Путин закон.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР