Президентът на Русия Владимир Путин очаква страната да постигне стаден

...
Президентът на Русия Владимир Путин очаква страната да постигне стаден
Коментари Харесай

Путин разкри защо не се е ваксинирал публично

Президентът на Русия Владимир Путин чака страната да реализира стаден имунитет против ковид и да анулира рестриктивните мерки до края на лятото, оповестява Интерфакс.
Той разясни, че с цел да се случи това, към 70% от руснаците би трябвало да се имунизират.
Путин, който се имунизира тази седмица с съветска ваксина, също разяснява, че като странична реакция е имал единствено лека мускулна болежка на идната заран, а също по този начин и некомфортно възприятие на мястото на инжекцията.
 Путин е добре след имунизацията, надява се на групов имунитет в Русия до края на лятото Путин е добре след имунизацията, надява се на групов имунитет в Русия до края на лятото
Руският президент Владимир Путин изрази вяра, че до края на лятото в Русия ще бъде реализиран по този начин нареченият групов имунитет сре...
Руският водач разяснява пред телевизия " Россия 1 ", че е отказал да се имунизира онлайн пред камерите, както други водачи направиха, тъй като не желае да подражава, осведоми ТАСС.
Според него, в случай че някой желае да излъже, не е мъчно да го направи и пред камерите.
Можете да покажете инжекцията, само че в действителност можете да инжектирате физиологичен разтвор, всичко като кефир, някакъв портокалов сок. Шегувам се, несъмнено, просто витамини. Според мен това не е съществено, разяснява той.
Държавният глава добави, че повече от 6 милиона руснаци са получили ваксина, от които 4,3 млн. са имунизирани с две дози.
 Песков: Путин е добре след имунизацията, няма странични резултати Песков: Путин е добре след имунизацията, няма странични резултати
Президентът понася доста добре имунизацията против ковид, няма никакви странични резултат. Това заяви в петък пред публицисти прессекре...
Путин не разкри името на имунизацията, с която се е имунизирал, като означи, че е получил едната от трите съветски ваксини.
Само лекарят, който е сложил имунизацията, знае каква е, акцентира Путин.
68-годишният Путин прикани руснаците да се имунизират.
Русия има три ваксини - " Спутник V ", " ЕпиВакКорона " и " КовиВак ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР