Президентът на Русия Владимир Путин изтъкна в статия, че е

...
Президентът на Русия Владимир Путин изтъкна в статия, че е
Коментари Харесай

Руски медии: Путин може би планира анексия на Донбас

Президентът на Русия Владимир Путин посочи в публикация, че е уверен в единството на руснаците и украинците и мнението му не е отстъпка пред политическата обстановка, написа съветският в. " Труд ".

Озаглавена " За историческото единение на руснаците и украинците ", публикацията бе оповестена на уеб страницата на Кремъл, преведена и на украински. Пълния ѝ текст на съветски поместват през днешния ден официозът " Российская газета " и други издания; трети разгласяват фрагменти и тезиси от материала.

Руският водач декларира, че Западът системно е тласкал Киев към ограничение на икономическото съдействие с Москва, въвличайки Украйна в рискова геополитическа игра за да я трансформира в преграда сред Европа и Русия.
Но Путин акцентира, че Русия в никакъв случай няма да стане " Антиукрайна ", показва " Известия ".

Говорили пред изданието специалисти чакат публикацията на Путин да притегли вниманието на " умни хора " в Украйна, " които ще схванат накъде ги тегли настоящето управление и незабавно щом стане това, в връзките сред двете страни всичко ще си пристигна на мястото ".

Според Путин Русия е отворена за разговор с Украйна, само че за задачата Киев би трябвало да отстоява националните си ползи, а не да бъде оръдие за битка с Москва в непознати ръце, написа " Лента ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР