Президентът на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева застана

...
Президентът на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева застана
Коментари Харесай

Раева контраатакува: Потресена съм от лъжите на министър Василев


Президентът на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева застана пред медиите, с цел да разяснява изявлението на спортния министър Радостин Василев във връзка нейната обява в обществените мрежи по-рано през днешния ден.

" Имах опцията да чуя министъра. Потресена съм, че приказва за моето психическо положение с такава подигравка. Това не приляга на един министър. Бях шапка, само че бях и с палто, защото до през вчерашния ден бях болна от Коронавирус. С шапка и палто стоях и горе. Докторите споделиха да внимавам да не настина. Не съм отправила нито един укор към управлението на министерството, както и към госпожа Дашева. Не съм споделила, че от нещо съм недоволна. ", сподели Раева.

" Това, което съм написала е 100-процентовата истина. След като чух министъра съм уверена, че това е някаква целенасочена офанзива и към фамилията ми, и към мен. Надявам се да не е към БФХГ “



„ Не знам за какво сподели, че сме били облагодетелствани. Всяка година на нас ни се режеше от бюджета, а по-късно търсихме спонсори, с цел да осъществим проектите си. Изумена съм от това, което сподели той. Опита се да настройва федерация против федерация, което е грозно... Аз потеглих, тъй като госпожа Дашева стартира да приказва без дума да съм споделила по неин адрес. "

" Наистина чакаме години наред да се оправи програмата, а няма промени. Държа да покаже записа. Аз въпроси не съм отправила, а споделих какви са ми терзанията. Милион и половина от мафията облагодетелствани. Нали разбирате защо обвиняване става въпрос? Че ние сме били облагодетелствани от мафията “

Снимка: Lap.bg


„ От 2018-та нямаме зала, където националния тим да работи. На 23.12.2018 Министерски съвет гласоподава да ни дадат 1,5 милиона, с цел да създадем уголемение на залата. 3 години това беше вървене по тъгите. Най-после ги оправихме. Излъга. Аз съм се обадила единствено един път на неговата секретарка, когато получихме документите, тъй като министъра на спорта би трябвало да ги внесе в Министерски съвет. Опита се да ме засегне на психическа основа, на образование и така нататък Няма по какъв начин да ме засегне. Опита се да се вмени на публицистите демонична моя характерност. Нямам сили нито да викна, но в случай че имах сили щях да викна. Аз не съм направила скандал.

Истината е, че доста се афектирах, когато стартира да приказва за Наско на федерациите. Попитах за какво намесва името на брачна половинка ми. Защо е нужно. Целенасочено той се опита да ме компрометира. Няма да разреша да се внушава пред сътрудници, че сме употребили привилегии. Нашите пари всяка година са орязвани от бюджета “

Снимка: БФХГ


„ Изумена съм от това, което чух. Това е безспорна офанзива целенасочена офанзива. Да натрупа някакъв престиж на гърба на федерациите. Избрал си е БФХГ. Васил Иванов, Свилен Нейков, Весела Лечева, Марияна Георгиева, Красен Кралев, Андрей Кузманов, никой в никакъв случай не е имал проблем с художествената гимнастика или с мен като президент. Винаги сме работили при прелестни условия. Може да се каже, че ние сме били обичаната федерация на всички министри. Опитва се да вменява, че има проблеми в нашата федерация. "

" Той е министър, който би трябвало да работи с всички федерации. Той изгуби тона, възпитанието. Ехидно обясняваше за Наско и за комфорта на федерацията. Всичко това е някаква наклонност. Това е истината. “, разяснява още Раева.


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР