Президентът на Република Стево Пендаровски заяви днес, че ръководството на

...
Президентът на Република Стево Пендаровски заяви днес, че ръководството на
Коментари Харесай

Пендаровски: И нашите европейски партньори в Брюксел имат вина за отлагането на интеграцията

Президентът на Република Стево Пендаровски съобщи през днешния ден, че управлението на Европейски Съюз и европейските сътрудници са виновни за отлагането на процеса на интеграция на страната и на Турция, които от години имат статут на претенденти, предадоха македонските медии.

" За страдание, европейските истории и на двете страни не са сполучливи. Никой не е отговорен, бих желал да диря виновност у нас, само че не мога да избегна да приказвам чистата истина. И нашите европейски сътрудници в Брюксел имат виновност за това ", съобщи Пендаровски за турската Анадолска организация, представена от Радио Свободна Европа. Пендаровски добави, че Република Северна Македония чака в процеса на интеграция в Европейски Съюз над 16 години, от 2005 година, предава.
 Пендаровски: Новото българско държавно управление да каже по какъв начин да се излезе от обстановката, която София сътвори Пендаровски: Новото българско държавно управление да каже по какъв начин да се излезе от обстановката, която София сътвори
Президентът на районен съд Македония Стево Пендаровски е песимистичен по отношение на възможностите страната да получи през днешния ден решение за начало на договарянията за...

" Все още чакаме началото. Чакаме начало на договаряния, а не влизане в Европейски Съюз. Заедно с дългогодишните неразбирателства, които имаме с Гърция, различен проблем са блокадите, които дават от източната ни съседка България ", сподели Пендаровски. Той добави, че " обратно на традицията на интеграционните процеси някои исторически тематики непрекъснато се слагат на масата ". Турция стартира договаряния за пълноправно участие в Европейски Съюз през 2005 година и до момента не са направени огромни стъпки към тази цел, напомня радиото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР