Президентът на Република България Румен Радев ще отличи победителите в

...
Президентът на Република България Румен Радев ще отличи победителите в
Коментари Харесай

Президентът награждава в Конкурса за иновативно предприятие на 2017

Президентът на Република България Румен Радев ще отличи спечелилите в 13-о издание на Конкурса " Иновативно дружество на годината 2017 ". Български новостартиращи и одобрени предприятия могат да аплайват по електронен път до 15 октомври в това число. Държавният глава ще връчи премиите по време на Националния иновационен конгрес на 5 декември 2017 г, осведоми Българска национална телевизия.

13-ото издание на Конкурса " Иновативно дружество на годината ", 2017се провежда отФондация “Приложни проучвания и връзки ” и Еnterprise Europe Network – България, с поддръжката на Генерална дирекция “Вътрешен пазар, индустрия, предприемачество и МСП “ на Европейската комисия в партньорство с Българска национална телевизия.

Кандидатстването се прави по електронен път до 23:45 часа на 15 октомври 2017 година В състезанието могат да вземат участие дейни български компании, които имат сполучливо създадена и внедрена иновация през последните три години.

Конкурсът има за цел да разпространява сполучливите български бизнес модели, основаващи се на нововъведенията и новите технологии. Кандидатите се правят оценка в категории съгласно въздействието на отличените нововъведения. Победителите се афишират на годишния Национален иновационен конгрес на 5 декември 2017 година Лично президентът на Република България господин Румен Радев ще открие събитието и ще връчи премиите.

Националният конкурс " Иновативно дружество на годината " започва през 2004 година Близо 80 компании са отличени за новаторските си разработки. Инициативата е приета от Европейската комисия за добра национална процедура за поддръжка на иновационното развиване.

„ Внедряването на нововъведения е от основно значение за постигането на резистентен напредък. Някои основни принадлежности дадоха подтик на триумфа с помощта на мъдрото обмисляне от страна на българската страна. Български компании сътвориха работни места в района, а освен в страната “, съобщи президентът Росен Плевнелиев при откриването на 12-ия Иновационен конгрес.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР