Президентът на Република България назначи служебно правителство.Актуалният въпрос е: Защо

...
Президентът на Република България назначи служебно правителство.Актуалният въпрос е: Защо
Коментари Харесай

Служебно правителство с подсигуряван политически провал

Президентът на Република България назначи служебно държавно управление.

Актуалният въпрос е: Защо се назначава служебно държавно управление с подсигуряван политически неуспех?

Кратко за обстановката:

Република България ползва способ за издаване на левове без нужна отбрана за опазване на тяхната покупателна дарба. Нямането на нужна отбрана за опазване на покупателната дарба на левовете е значителната причина за сегашните вреди в нашата страна.

Българската централна банка няма потенциал за унищожаване на водещата причина за настоящите вреди. Правителството е умело за самодейност за преустановяване на водещата причина за сегашните вреди.

Все още, държавната власт резервира неправилността. Заради държавната неточност, държавното управление, колкото повече оказва помощ за стопански напредък – толкоз повече пораждат вреди.

Щетите от нямането на нужна отбрана за опазване на покупателната дарба на левовете са повече от изгодата от работата на българските министри.

С неправилна конструкция на държавния бюджет, Министерството на финансите прикрива пропусканите държавни доходи и увеличени разноски.

Въведената процедура понижава приходите и усилва разноските в държавния бюджет. За краткотрайно отсрочване на националния икономически провал, държавното управление взима заеми с цел да заплаща вреди от своето държание.

Държавната неточност при приложимост на левове сътворява неограничени вреди. Парите в държавния бюджет за възнаграждение на вредите от тази неточност са с ограничаване. Тази непълнота на пари подсигурява политическия неуспех на служебния Министър-председател. След задоволително време политическият неуспех на премиера е действителност.

Спасението от нови вреди в Република България е допустимо с въвеждане на усъвършенстване нужна отбрана за опазване на покупателната дарба на левовете.

Иван Митев – икономист
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР