Президентът на Република България изпрати поздравителен адрес до кмета и

...
Президентът на Република България изпрати поздравителен адрес до кмета и
Коментари Харесай

Ето как президентът поздрави Пловдив за ЕСК 2019

Президентът на Република България изпрати приветствен адрес до кмета и ръководител на Управителния съвет на Общинска фондация " Пловдив 2019 “ Иван Тотев и до жителите и гостите на града за откриването на Пловдив – Европейска столица на културата 2019:

Уважаеми господин Тотев,

Уважаеми поданици и посетители на община Пловдив,

Приемете моите откровени пожелания за триумф в реализирането на програмата " Пловдив – Европейска столица на културата 2019 “. Целта на самодейността е да подтиква мисленето за просвета в по-широк подтекст. Да се подчертава върху смисъла и връзката й с другите сфери на публичния живот. Да се реализира доближаване на нациите в огромното семейство на Стария континент посредством хрумвания и прояви, представляващи културните забележителности на града – хазаин.

През вековете културата е силата, сплотяваща хората. Тя е посланиоето на предците към днешния свят, само че и завета на съвремието към утрешните генерации. Нека представим почтено хилядолетното благосъстояние и самобитните обичаи на Пловдив – най-стария жив град в Европа и един от най-древните градове в света. Нека предадем " дружно “ посланията на самодейността, запазвайки идентичността на родното изкуство и просвета. На добър час, Пловдив!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР