Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перез призна, че в миналото

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перез призна, че в миналото
Коментари Харесай

Флорентино Перез: Исках Тоти, но той ми отказа

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перез призна, че в предишното е опитал да притегли легендата на Рома Франческо Тоти в редиците на “белия балет”. Любимецът на “вълците” прекара цялата си футболна кариера на " Олимпико ", носейки фланелката на “джалоросите”.

“Тоти е една от легените, които всеки един искаше да има в тима си. Преди 2006-та, когато стартира моята епоха в Реал Мадрид, се обадих на Тоти и го попитах дали желае да премине в нашия тим, само че той ми отговори, че не може да напусне Рома”, стартира Перез за Gazzetta dello Sport.

Главният човек в испанския исполин разяснява и триумфа на Реал против Ювентус в първия 1/4-финален дуел от Шампионската лига. ‘’Белите’’ реализираха впечатляваща победа с 3:0 в Торино и до известна степен подпечатаха билета си за идната фаза от шампионата:

“Това, което се случи в Торино, бе доста вдъхновяващо. Голът на Кристиано Роналдо бе един от най-красивите в историята на футбола. Страхотно попадение, сътворено от най-хубавия в света. Буфон е украшение за международния футбол. Той е умел, голям експерт и демонстрира огромно почитание към съперника си”, приключи президентът на Реал.
Примера дивисион 32 кръг, неделя 15 април  Малага 21:45  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР