Президентът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев е готов

...
Президентът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев е готов
Коментари Харесай

Лидерът на ПЕС предложи помощ на правителството

Президентът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев е подготвен да спомага на българското държавно управление за Плана за възобновяване и резистентност, съобщи bTV.

"Предложил съм цялото подпомагане от страна на нашето политическо семейство и в експертен и в политически проект за връзка с еврокомисаря Джентилони, отговарящ точно за проектите, сподели той по време на конференция на ПЕС за бъдещето на Европа в Берлин. Надявам се работата, която е стартирана, да бъде сполучливо приключена в къси периоди и още служебното държавно управление да може да показа завършвания проект за България, сподели Станишев.

"Повече от година приказвам, че би трябвало да има национална кръгла маса с присъединяване на всички - работодатели, синдикати, браншови организации, политически сили, с цел да имаме не фиктивен бюрократичен проект по какъв начин да усвоим някакви средства, а проект, който в действителност да даде шансове на стопанската система освен да се възвърне до положението преди рецесията с ковид, а да има догонващо развиване ", сподели ръководителят на ПЕС.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР