Президентът на Паоло Скарони за пореден път изрази нетърпението си

...
Президентът на Паоло Скарони за пореден път изрази нетърпението си
Коментари Харесай

Президентът на Милан: Планът за нов стадион извън града става все по-реалистичен

Президентът на Паоло Скарони за следващ път изрази нетърпението си към забавения развой с плана за новия стадион на “росонерите ” и. Той акцентира, че става все по-реалистично оборудването да бъде построено отвън града, какъвто вид съществува.

“След 1000 дни, откакто се отказахме от доста неща и приехме настояванията на общината, уповавам се, че това ще престане да бъде планът на и и ще стартира да бъде планът на Милано, ускорявайки процеса вместо да чакаме още 1000 дни. печелят по 145 млн. евро годишно от стадиона си, а Милан - 34 млн. Как може почитателите да си мислят, че се съревноваваме с Реал Мадрид, които печелят с пет пъти повече? Спешността на новия стадион е безспорна. Веднага щом имаме утвърден план, ние ще го стартираме, без значение дали ще е в “Сан Сиро ”, или не. Който и да е притежател на Милан и Интер, той желае едно и също. Въпросът за собствеността на клубовете не е съответстващ по тази тематика. Не знам нищо за договарянията с “Инвесткорп ”, не желая да приказвам за неща, в които не съм забъркан. “Елиът ” дават отговор за това, а не аз. Аз съм просто фен.

Преместването на плана в Сесто Сан Джовани? Когато си приказваме за пренасяне отвън Милано, приказваме релативно. Това е елементарно налично място, а не такова на 50 км. от Милано. С всеки минал ден този проект “Б ” става все по-реалистичен. Целият план за “Сан Сиро ” беше фиктивен в цялостно подпомагане с и няма потребност да променяме отношението си. Дори почитателите на двата тима, които са противници на терена, нямат съществени разлики в други обстановки. Има носталгични и дори властнически гласове, само че постоянно съм си мислел, че светът продължава напред. Всичко се трансформира, в това число и стадионите. Все отново събориха “Уембли ”, който е също толкоз иконичен, колкото и “Сан Сиро ” ”, разяснява Скарони по време на спортно събитие на самия стадион.


 Бакайоко е пред завръщане на “Стамфорд Бридж ”, откакто Милан го загърби Бакайоко е пред завръщане на “Стамфорд Бридж ”, откакто Милан го загърби 28 апр | 14:29  Героят за Болоня чака позвъняване от Малдини Героят за Болоня чака позвъняване от Малдини 28 апр | 11:52  Милан е в напреднали договаряния със Сасуоло за Берарди Милан е в напреднали договаряния със Сасуоло за Берарди 27 апр | 17:06  Капитанът на Милан е изненадващата нова трансферна цел на Барселона Капитанът на Милан е изненадващата нова трансферна цел на Барселона 27 апр | 16:43  Инвеститор от Бахрейн завърши договорката за закупуване на Милан още тази седмица? Инвеститор от Бахрейн завърши договорката за закупуване на Милан още тази седмица? 26 апр | 14:56  Малдини: През цялото време вярвахме, че сме с късмет за Скудетото Малдини: През цялото време вярвахме, че сме с късмет за Скудетото 25 апр | 18:49 Още от Футбол свят  Куман: Когато напуснах, изоставахме с осем точки, в този момент са двойно повече Куман: Когато напуснах, изоставахме с осем точки, в този момент са двойно повече 28 апр | 18:57 274 0  Тухел не изпитва страдание към Рангник поради проблемите в Манчестър Юнайтед Тухел не изпитва страдание към Рангник поради проблемите в Манчестър Юнайтед 28 апр | 18:46 339 0  Още един от атакуващите играчи на Арсенал желае да напусне Още един от атакуващите играчи на Арсенал желае да напусне 28 апр | 18:34 650 1  Един от капитаните на Барселона с нова травма, може да е изиграл последния си мач за отбора Един от капитаните на Барселона с нова травма, може да е изиграл последния си мач за отбора 28 апр | 18:25 668 0  Бруно Лаже удостовери, че от Уулвс се готвят за разлъка с Рубен Невеш Бруно Лаже удостовери, че от Уулвс се готвят за разлъка с Рубен Невеш 28 апр | 18:18 688 1 Виж всички Водещи Новини  Лекар: Мино Райола е жив, само че е в тежко положение Лекар: Мино Райола е жив, само че е в тежко положение 28 апр | 14:49 52865 119  Официално: Алън Пардю остава отпред на ЦСКА - София Официално: Алън Пардю остава отпред на ЦСКА - София 28 апр | 15:36 19669 76  Юрген Клоп е подписал новия си контракт с Ливърпул, твърди Юрген Клоп е подписал новия си контракт с Ливърпул, твърди "Дъ Атлетик " 28 апр | 16:48 6073 7  Финалът остава на 11 май Финалът остава на 11 май 28 апр | 13:51 28428 108  Официално: Левски подписа с Ивелин Попов Официално: Левски подписа с Ивелин Попов 28 апр | 09:54 45164 209 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР