Президентът на Паоло Скарони се изказа много критично относно нивото

...
Президентът на Паоло Скарони се изказа много критично относно нивото
Коментари Харесай

Президентът на Милан: Серия “А” се превърна в Серия “Б” в сравнение с останалите топ първенства

Президентът на Паоло Скарони се изрече доста сериозно по отношение на равнището на и за следващ път изрази негодуванието си поради забавянето на плана за нов стадион на клуба.

“Нашата се трансформира в Серия " Б " спрямо останалите топ европейски шампионати. Те ни задминаха през последните 20 години. Резултатът е, че продуктът, който предлагаме, не е впечатляващ без играчи като и просто тъй като не можем да си ги позволим. Ако продължаваме по този начин, ще се отдалечаваме от ден на ден и повече от футболния хайлайф. Футболът е спорт, само че също по този начин и театър, който изисква прекрасен стадион, който е добре осветлен, постоянно цялостен с почитатели, съвременен, не прекомерно огромен, само че също по този начин и не прекомерно дребен. Спектакълът би трябвало да включва доста игрово време и малко спирания. През февруари - Удинезе (1:1) завърши при игрово време от 48 минути и 38 секунди от общо 97 минути на мача. Така е скучно. Съдиите би трябвало да изиграят своята роля в смяната на това.

Scaroni: “The result is that the product we offer is poor, with the likes of Messi and Mbappe, simply because we can’t afford them. If we continue like this we will move further and further away from the excellence of football. ”
— CHAMPIONS OF ITALY
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР