Президентът на Аталанта Антонио Перкаси изрази дълбокото си възмущение от

...
Президентът на Аталанта Антонио Перкаси изрази дълбокото си възмущение от
Коментари Харесай

Президентът на Аталнта за от мача с Реал: Или беше неподготвен, или имаше пристрастия

Президентът на Аталанта Антонио Перкаси изрази дълбокото си отвращение от съдийството на Тобиас Щилер по време на 1/8-финала в Шампионската лига сред Аталанта и Реал Мадрид (0:1). Германският съдия сподели пряк червен картон на Ремо Фройлер от състава на бергамаските още в 17-ата минута.

"Беше шокиращо, побиха ме тръпки от този червен картон. Реших, че реферът е посочил неверния картон. Това стана след едвам 15 минути в толкоз значим мач, гледан от целия свят. Аз можех единствено да се огледам към себе си: всички бяха комплицирани и съвсем засрамени. Това беше срамотия и огромна неправда, неприемлива за италианския футбол. Това, че Александър Чеферин беше на трибуните? Той е интелигентен човек и необикновено професионален началник. Лесно е човек да разбере какво си е помислил той. Освен това обосноваването с думата "впечатление " е неверно. Този термин се употребява вярно, в случай че има най-малко един подозрителен миг. Аз обаче трябваше да си ги запиша, с цел да не не помни някой ", стартира босът.

"Имаше фаул на Начо Фернандес против Йоаким Меле и още един на Лука Модрич против Матео Песина. Те трябваше да получат картони. Лукас Васкес също не беше глобен, а Каземиро заслужаваше втори жълт картон поради симулация. Съдията си спомни, че към този момент му беше посочил картон, и по тази причина прибра ръката си в джоба и не знам какво му сподели. Ако беше наш състезател, 100% щеше да получи червен картон, и то вярно. Има психическа индивидуалност, недопустимо е да ставаме очевидци на такива неточности. Винаги всичко беше срещу Аталанта. Или си несъответстващ и неопитен за мач от Шампионската лига, или имаш пристрастия ", показа Перкаси.

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР