Президентът на най-голямата ММА верига - UFC, Дейна Уайт натрупа

...
Президентът на най-голямата ММА верига - UFC, Дейна Уайт натрупа
Коментари Харесай

Череп на саблезъб вдъхновява шефа на UFC

Президентът на най-голямата ММА верига - UFC, Дейна Уайт натрупа над половин милиард $ от своята империя през последните години, само че се оказа, че с изключение на познанията му в бойните изкуства, той има и мощно изявен колекционерски усет.

50-годишният американец сподели голямото си имения в Лас Вегас, където събира неповторимите си предмети, оценени на милиони долари. Сред най-интересната му облага е същински череп на праисторически саблезъб тигър.
 В големия дворец на Уайт има още музикална стая с окачени китари на стената, които са бивше владеене на някои от най-големите рок звезди, измежду които Майкъл Флей Балзари от Чед Хот Чили Пепърс. В особено бойно помещение пък се виждат окачени самурайски мечове от 16-и и 17-и век, както и статуя на самурай, облечен в обичайните одежди на японските воини.
 Къщата разполага още със личен бар, който по думите на Дейна постоянно се употребява за събирания на целия управнически състав на UFC. По стените на цялото имение към са окачени фотоси и картини, някои от които са оценени на над милион $. В едната от стаите Уайт държи цялата информация за всеки един от бойците.
 “Тук е моят офис и тук се взема решение всеки един бой”, споделя президентът на веригата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР