Президентът на Мексико каза вчера, че американските семейства носят вината

...
Президентът на Мексико каза вчера, че американските семейства носят вината
Коментари Харесай

Президентът на Мексико: Липсата на родителски прегръдки за децата е причина за кризата с фентанила в САЩ

Президентът на Мексико сподели през вчерашния ден, че американските фамилии носят виновността за рецесията със свръхдози фентанил, тъй като не прегръщат задоволително децата си, съобщи Асошиейтед прес. Изявлението на президента Андрес Мануел Лопес Обрадор е най-новото от поредност провокативни негови мнения за рецесията, провокирана от синтетичния опиоид фентанил. Фентанилът е пренасян незаконно от мексикански картели и е причина за към 70 000 смъртни случаи годишно в Съединени американски щати, провокирани от свръхдоза.

Лопес Обрадор сподели, че фамилните полезности в Съединени американски щати са разрушени, тъй като родителите не разрешават на децата си да живеят в фамилния дом задоволително дълго. Лопес Обрадор отхвърли и това, че Мексико създава фентанил.

На вчерашен брифинг мексиканският президент сподели, че казусът е бил провокиран от „ липса на обятия, на приласкаване “. Има огромен разпад на фамилиите, доста индивидуализъм, липса на обич, на приятелство, на обятия и приласкаване, сподели Лопес Обрадор за рецесията в Съединени американски щати.

Ето за какво те (американските длъжностни лица) би трябвало да отделят средства за справяне с аргументите, заключи Лопес Обрадор. Държавният глава неведнъж е изтъквал, че надълбоко вкоренените фамилни полезности в мексиканските фамилии са ги избавили от вълната със свръхдозите фентанил. Според специалисти, мексиканските картели сега печелят толкоз доста пари от американския пазар, че не виждат нужда да продават фентанил на вътрешния пазар.

Картелите постоянно продават метамфетамини в Мексико. Там дрогата е по-популярна, тъй като се счита, че разрешава на хората да са по-работоспособни.

Съединени американски щати упорстват Лопес Обрадор да дефинира мексиканските наркобанди като терористични организации. Някои американски републиканци поддържат концепцията да бъде употребена армията на Съединени американски щати за разтрошаване на мексиканските картели.

Американските управляващи считат, че множеството противозаконен фентанил се създава в незаконни мексикански лаборатории с потреблението на китайски прекурсори. Относително дребен % от фентанила на черния пазар идва от отклонение на медицински фентанил, употребен за анестезия в хирургията и при други процедури.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР