Президентът на Международната тенис федерация (ITF) Дейвид Хагърти ще посети

...
Президентът на Международната тенис федерация (ITF) Дейвид Хагърти ще посети
Коментари Харесай

Шефът на световния тенис идва

Президентът на Международната тенис федерация (ITF) Дейвид Хагърти ще посети публично България сред 5 и 8 февруари, оповестяват от българската федерация.

Хагърти ще организира редица срещи по време на визитата си у нас. Той ще се срещне с български тенис треньори, състезатели и родители.

Също по този начин ще бъде извършена работна среща за модернизацията на Български Национален тенис център (БНТЦ) и за голямата опция той да стане част от районните тенис центрове на ITF.

Ще бъдат разисквани последните промени в международния тенис и провокациите пред спорта. Дейвид Хагърти ще има среща и с представителите на американския бизнес у нас.

Дейвид Хагърти е президент на ITF от 2015 година, когато в Борда на шефовете за пръв път бе определен българин - Стефан Цветков.

Преди да поеме управлението на международния тенис, Дейвид Хагърти има дълготраен опит като началник в Американската тенис федерация (USTA) и ITF.

Хагърти е член на Международния олимпийски комитет (МОК), Борда на шефовете на Женската тенис асоциация (WTA) и Залата на славата на международния тенис (ITHF).
 Престижна премия за Стефан Цветков
Престижна премия за Стефан Цветков

Делегатите, участващи в общото заседание единомислещо утвърдиха предлагането на Борда на Тенис Европа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР