Президентът на Марек Цветан Видински коментира очакванията си преди 1/16-финалната

...
Президентът на Марек Цветан Видински коментира очакванията си преди 1/16-финалната
Коментари Харесай

Президентът на Марек: Няма да се изложим срещу Левски, ще стане хубав мач

Президентът на Марек Цветан Видински разяснява упованията си преди 1/16-финалната среща от шампионата за Купата на България против Левски.

Ето какво съобщи босът на дупничани за " Мач Телеграф ":

" Не имам вяра Левски да ни подцени, тъй като за тях Купата е много значима. Със сигурност няма дойдат на " Бончук " с юношите. Имат нов треньор, който сигурно няма да желае да се изложи. За нас, както споделих и преди, най-важни са срещите от шампионата, тъй като задачата ни е да се задържим в групата. Със сигурност обаче няма да се изложим и ще се постараем да създадем прекрасен мач. Все отново срещата ще се дава по малкия екран. Ще дойдат и доста хора по трибуните.
 Перлите на Марек са на линия за Левски
Перлите на Марек са на линия за Левски

Марек най-сетне ще може да употребява непознатите си попълнения

" Митко Илиев от оперираните към този момент тренира. Той обаче няма да е подготвен за този мач. Надявам се обаче до седмица или две да сме към този момент в цялостен състав. "

В същото време стана ясно, че единствено 3 000 почитатели ще могат да гледат дуела сред Марек и Левски на " Бончук ". Причината е, че оборудването е с понижен потенциал, откакто тям бяха сложени седалки. В предишното стадионът в Дупница е събирал над 18 000 души, които в следствие са паднали на 12 000.

Домакините се надяваха на най-малко 5000 души, само че са били принудени да изпълнят наложителните условия на Здравното министерство за провеждането на футболните мачове. Пропуските към този момент са отпечатани, а Левски е получил 500 от тях. Цената за всички браншове е 7 лв..

От Дупница оповестиха, че има сериозен интерес от страна на ентусиастите в града към мача. Все отново Левски не е идвал там в шампионата за Купата на България от 2003 година насам. За състезание пък " сините " гостуваха на " Бончук " преди 6 години. Родният гранд победи с 6:0 Марек преди финала за Купата на България с Черно море, който в последна сметка загуби.
 Мъри прави промени в състава за мача с Марек
Мъри прави промени в състава за мача с Марек

Вижте какви са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР