Президентът на Левски (Лом) Гаврил Гаврилов говори по актуални теми,

...
Президентът на Левски (Лом) Гаврил Гаврилов говори по актуални теми,
Коментари Харесай

В Левски търсят сериозен треньор с опит

Президентът на Левски (Лом) Гаврил Гаврилов приказва по настоящи тематики, свързани с тима. Той разкри, че Даниел Кутев е диагностициран с ковид и е подложен под карантина. Той сигурно няма да вземе присъединяване в срещата с Миньор Перник на следващия ден.

" Даниел Кутев е инфектиран с ковид, а също така имаме трима съществени играчи с травми ", стартира Гаврилов и сподели няколко думи за идния мач с Миньор:

" Вярвам, че ще успеем да спрем Миньор. Те са постоянен тим, само че ние демонстрираме положителни игри. Много съдийски тесли до този миг ни стопират ", показа още той пред " Мач Телеграф ".
 Янтра не остави никакъв късмет на Левски (Лом)
Янтра не остави никакъв късмет на Левски (Лом)

Габровци с типичен триумф 3:0

Преди десетина дни Гаврилов изясни, че е подготвен да назначи нов треньор, стига той да обещае, че ще избави отбора от изпадане: " Има 5-6 кандидатури за треньор на тима, само че не съм се спрял на някоя съответна от тях. Искам да е сериозен треньор с опит. Може и да няма промяна. Ще преценява ".

За селекцията той показа: " През зимата ще притеглим играчи. Сега няма футболисти на проби, само че сме набелязали такива. Финансово сме постоянни. Ще вървим на лагер в Сандански ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР