Президентът на Казахстан Касим-Жомарт Токаев издаде заповед за откриване на

...
Президентът на Казахстан Касим-Жомарт Токаев издаде заповед за откриване на
Коментари Харесай

Президентът на Казахстан издаде заповед за стрелба без предупреждение

Президентът на Казахстан Касим-Жомарт Токаев издаде заповед за разкриване на огън „ по терористите “ без предизвестие по време на послание към нацията.

Президентът също по този начин съобщи, че казахстанските управляващи нямат желание да договарят с терористи.

" В чужбина се насочат апели към страните да договарят за спокойно разрешаване на проблемите. Пълна нелепост! Какви договаряния могат да се водят с нарушители, с убийци? Имаме си работа с въоръжени и подготвени бандити ", сподели Токаев.
Гори постройката на телевизия „ Мир “ в Алмати (ВИДЕО)
В постройката на филиала на телевизионната компания „ Мир “ в Алмати е избухнал пожар. Това заяви телевизионният канал „ М...
Прочети повече
По време на размириците в Казахстан са потърпевши към 519 търговски обекта, заведения за хранене, транспортни уреди, както и банкомати, се споделя в изказване на Националната предприемаческа камара.

" Щети са нанесени основно на предприятия в търговията, ресторантьорството, превоза, услугите и финансовия бранш (особено на банкомати) ", се споделя в отчета.

В Казахстан към този момент идват миротворци от силите на ОДКС. Група от над 70 самолета " Ил-76 " и пет самолета " Ан-124 " непрекъснато доставя елементи от съветския контингент на силите на ОДКС в Казахстан, заяви генерал-майор Игор Конашенков, формален представител на съветското Министерство на защитата.

" Създадената от съветското министерство на защитата въздушна група от над 70 самолета Ил-76 и 5 самолета Ан-124 непрекъснато доставя в Казахстан елементи от съветския контингент на мироопазващите сили на ОДКС ", се споделя в изказването.

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР