Президентът на Жоан Лапорта за пореден път коментира ситуацията при

...
Президентът на Жоан Лапорта за пореден път коментира ситуацията при
Коментари Харесай

Лапорта отново коментира раздялата с Меси и разкри бъдещия му пост в Барса

Президентът на Жоан Лапорта за следващ път разяснява обстановката при раздялата с през лятото. Той е на мнение, че предходните му думи не са били вярно интерпретирани и разкри какъв пост ще приляга на аржентинеца при едно вероятно негово завръщане на " Камп Ноу ":
" Меси? Когато ме избраха за президент на клуба, гласоподавателите знаеха, защо дават своя избор. Направихме всичко допустимо, с цел да може той да остане. Постигнахме сделка с него, само че тя не се реализира, тъй като Ла Лига не ни разреши. Сделките на футболната лига трансформираха цялата динамичност на квалифицирания за играча контракт ", съобщи Лапорта пред " TV3 ".
" Не знам дали беше допустимо Меси да остане без да му плащаме. Никога не съм желал това от него. Той е най-хубавият в света и знаехме, че има доста огромно предложение пред себе си. От него зависеше дали желае да играе гратис, а не от мен. Полемиката идва от неверно интерпретиране на моите думи. Клубът би трябвало да има положителни взаимоотношения с най-хубавия си състезател в историята ни, а и в света. Уважавам позицията на Меси и му простирам ръка ", добави президентът на Барса и приключи със следните думи: " Бих желал някой ден да се върне в клуба като шеф, както самият той пожела ", разяснява Лапорта пред TV3.
По-рано през днешния ден пък в , че каталунците са сложили ултиматум на Усман Дембеле, до момента в който в това време французинът е получил оферта от Нюкасъл!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР