Президентът на Италианската футболна федерация Карло Тавекио, който вчера подаде

...
Президентът на Италианската футболна федерация Карло Тавекио, който вчера подаде
Коментари Харесай

Печално известният Тавекио пощипвал жени в офиса

Президентът на Италианската футболна федерация Карло Тавекио, който през вчерашния ден подаде оставка, е бил упрекнат в полов тормоз. С тази вест излезе „ Ла Стампа”.

Шефът на италианския футбол въпреки всичко хвърли оставка

Недолюбваният необут на футбола в Италия се оправда с Вентура

74-годишният властник се отхвърли от длъжността си след историческия срам, който „ скуадра адзура” записа единствено преди дни. Италианците за първи път от 60 години не съумяха да се класират за Световното състезание, като изгубиха баража против Швеция с общ резултат 0:1.

Тавекио, явно под натиска на публичното мнение, промени първичното си желание и оваканти позицията. Сега обаче това няма да бъде единственият му проблем. „ Ла Стампа” твърди, че неназована жена е обвинила боса в полов тормоз. Единственото, което изданието загатва за нея, е, че тя също е състезателен началник. Дамата твърди, че е посетила Тавекио в неговия офис, с цел да обсъдят работни каузи, когато той е дръпнал завесите и опитал да я допре. Потърпевшата твърди, че това не е изолиран случай и се е повтарял систематично през времето.

Жалбата й към този момент е заведена пред прокуратурата в Рим. „ Ла Стампа” твърди, че тя е подкрепена с видео и аудио записи, които да потвърдят казаното от пострадалата.

Дотук Тавекио беше с чисто правосъдно минало и в никакъв случай не е бил упрекван в осъществяването на каквото и да е закононарушение. На Апенините обаче напомнят, че по време на предизборната си акция той си разреши да прави расистки мнения по отношение на тъмнокожите футболисти, а след избирането си имаше и случай, в който той си разреши да прави антисемитски и хомофобски изявления.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР