Президентът на Иран Хасан Рухани прибягна до Туитър, за да

...
Президентът на Иран Хасан Рухани прибягна до Туитър, за да
Коментари Харесай

Рухани предупреди Тръмп: Никога не заплашвайте иранската нация

Президентът на Иран Хасан Рухани прибягна до Туитър, с цел да отговори на опасността на президента Тръмп за офанзива на 52 цели в Иран.
В неделя американският президент Доналд Тръмп съобщи, че в случай че Техеран нападна Америка като възмездие за убийството на генерал-майор Касем Сюлеймани, Вашингтон ще удари 52 обекта в Иран " доста бързо и доста мощно ". Той изясни, че задачите съставляват 52 американци, които са били заложници в Иран през 1979 година
„ Тези, които употребяват цифрата 52, също би трябвало да помнят цифрата 290. Никога не заплашвайте иранската нация “, написа Рухани.
На 3 юли 1988 година иранският Air Flight 655, постоянен пътнически полет от Техеран до Дубай, беше свален от USS Vincennes, ръководен ракетен крайцер на Военноморски сили на Съединени американски щати.
Самолетът Airbus A300 беше погубен и всички 290 души на борда, в това число 66 деца, бяха убити. И до в този момент Иран напомня полет 655, като този, „ който беше свален от американска ракета и умъртви 290 почтени ирански пасажери “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР