Президентът на Христо Крушарски в типичния си стил сподели как

...
Президентът на Христо Крушарски в типичния си стил сподели как
Коментари Харесай

Крушарски: Бруно е започнал да получава част от сигналите, които получавам аз

Президентът на Христо Крушарски в типичния си жанр показа по какъв начин „ черно-белите “ ще победят британския.

„ Какво значи първокласен тим? Клуб с доста пари и различен, с по-малко. Не виждам огромна разлика в такива отбори. Ще го видите в реалност това нещо “, съобщи Крушарски.

„ този път ме победи по знамение, тъй като той го сподели и то се случи. Това значи, че е почнал да получава част от сигналите, които получавам аз. Явно отива по моя път, по нанадолнището. Но неговите години са още малко и има живот, а аз към края получавам сигналите “, добави в типичния си жанр президентът на „ черно-белите “ пред " Диема ".

„ Няма да играем като еднакъв с еднакъв, а ще създадем това, което желаеме. Да си създадем кефа и да ги бием. Човек, в случай че няма цел, по-добре да си изкопае гроба и да си легне, и да чака да почине. Целта би трябвало постоянно да я имаш в живота и да вървиш напред. Това е човешкият живот. Моята цел е сложена и я следваме. До момента виждате, че не сме се изложили. За пет години вдигнахме равнището, само че има още какво да се желае. Това ще е спомагателен опит и тласък за нашия тим.

„ Надявам се и спортният Пловдив най-сетне да обърне внимание на Локомотив, с цел да стартира да се случва нещо. Не единствено Локомотив да обръща внимание на Пловдив, а града да не прави нищо. Казах, че съм вкарал в съблекалнята 16 000 бутилки и се поканвам да ги изпием след успеха “, съобщи Крушарски.
efbet Лига 4 кръг, неделя 30 август  Локомотив (Пловдив) 2:1краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР