Президентът на френския Пари Сен Жермен Насер Ал Хелайфи отрече

...
Президентът на френския Пари Сен Жермен Насер Ал Хелайфи отрече
Коментари Харесай

Президентът на ПСЖ отрече слуховете за Зидан

Президентът на френския Пари Сен Жермен Насер Ал Хелайфи отхвърли да е в водил диалози със Зинедин Зидан за треньорския пост в клуба. Той изрази цялостната си поддръжка към сегашния ментор Маурисио Почетино.

След церемонията по връчването на премиите " Златната топка " на " Франс Футбол ", Хелайфи съобщи, че контактът му със Зидан е " нулев ". Но все пак не пропусна да посочи, че някогашният френски плеймейкър е топ треньор и резултатите го доказвали.

Представителят на арабските притежатели на клуба беше задължен да отговори на изявления в някои медии, че преди самата гала се е състояла среща сред Зидан и публични представители на ПСЖ.

Зидан завърши втория си интервал като треньор на Реал (Мадрид) през май и е без работа. Според " Екип ", той може да наследи Дидие Дешан като народен селекционер след Катар 2022, написа " Топспорт ".
свързани новини7396на 23.11.2021
Ал Хелайфи, с изключение на отвод от желание да ангажира Зидан, изрази и поддръжка към Почетино, който беше апетитен като вид за Манчестър Юнайтед преди " алените дяволи " да ангажират германеца Ралф Рангник до края на сезона.

" Той си е при нас, ние сме щастливи, тъй като прави страхотна работа за нашия клуб ", разяснява Ал Хелайфи във връзка активността на Почетино.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР