Президентът на Франция Еманюел Макрон в специално телевизионно обръщение обеща

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон в специално телевизионно обръщение обеща
Коментари Харесай

Макрон даде куп обещания, въвежда извънредно положение в икономиката

Президентът на Франция Еманюел Макрон в особено телевизионно послание даде обещание да отстрани нараствания налог за бедните и пенсионерите с ниски приходи, заяви Асошиейтед прес.

Френският президент Макрон даде обещание увеличение с към 100 евро на минималната месечна заплата във Франция, съобщи ДПА.

Той осъди " неприемливото принуждение " по време на митингите и даде обещание да направи всичко допустимо за възобновяване на спокойствието, съобщи Асошиейтед прес.

В особено телевизионно послание френският президент Еманюел Макрон разгласи изключително състояние в стопанската система и общественото дело. Целта на мярката е възкръсване на стопанската система и връщането на достолепието на френския служащ.

Извънредните работни часове няма да се таксуват с налози. Освен това се мисли и за годишен бонус, който също няма да се полза с налози. Французите, които имат приходи от по-малко от €2000 месечно, ще им бъдат възстановявани налозите.

Държавният глава още веднъж удостовери желанието си да се бори с укриването на налози, да постави завършек на ненужните данъчни облекчения и да управлява по-добре обществените разноски.

Президентът съобщи, че огромните компании ще бъдат призовани да поддържат напъните. " Аз ще ги събера и ще вземем решения през идната седмица ", сподели Еманюел Макрон.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР