Президентът на Франция Еманюел Макрон смята, че САЩ не желаят

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон смята, че САЩ не желаят
Коментари Харесай

Макрон не вярва, че Тръмп ще си промени мнението за ядрената сделка с Иран

Президентът на Франция Еманюел Макрон счита, че Съединени американски щати не желаят да останат страна в нуклеарната договорка с Иран, съобщи БГНЕС.
Независимо какво решение ще вземе американският президент Доналд Тръмп, Париж е на мнение, че би трябвало да се работи по ново, по-широко съглашение за нуклеарната стратегия на Иран.
На конференция във Вашингтон Макрон сподели: " Каквото и да е решението на Съединени американски щати, ние ще работим върху ново съглашение, по-широко ". При това френският президент добави, че той няма " информация какво решение има желание да вземе президента Тръмп по иранската нуклеарна стратегия. Само че, основавайки се на това, което той е приказвал по-рано, аз не считам, че Съединени американски щати биха желали да останат в този контракт ".
На конференцията стана ясно, че Франция има намерение да усили своя принос в интернационалната коалиция в Сирия за привършване на битката против терористичната формация " Ислямска страна ". " Ние усилваме нашите задължения в интернационалната коалиция. Необходимо е да са налице всички средства, с цел да бъде приключена интервенцията ", сподели Макрон.
Според Франция процесът в Астана за урегулиране на рецесията в Сирия няма да донесе позитивно развиване, доколкото той може да докара до разделянето на арабската страна. " От една страна е налице процесът в Астана, където има три огромни страни - Иран, Русия и Турция. Този развой не ни устройва, тъй като това е погрешен прийом за гарантиране урегулирането на обстановката и той, съгласно мен, ще докара до разделянето на Сирия ", съобщи Макрон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР