Президентът на Франция Еманюел Макрон ще призове британския министър-председател Тереза

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон ще призове британския министър-председател Тереза
Коментари Харесай

Еманюел Макрон ще призове Тереза Мей да приеме повече деца бежанци

Президентът на Франция Еманюел Макрон ще призове английския министър-председател Тереза Мей да приема повече непридружени деца бежанци и да заплаща повече средства за защитата на пристанището Кале, оповестява The Independent, представени от Фокус.

Двамата водачи ще се срещнат на 18 януари (четвъртък). Френският президент ще посети бежанските лагери в Кале преди срещата.

Според съглашение от 2003 година английската граница се намира на процедура от френската страна на Ла Манша и мигрантските служби на Англия ще могат да организират инспекции в Кале.

Докато бе министър на стопанската система във френското държавно управление Макрон съобщи преди реферерендуа за Брекзит, че договорите за границата ще би трябвало да се преразгледат при положение на излизане на Англия от Европейския съюз. Сега френското държавно управление е на мнение, че Англия би трябвало да одобри повече бежанци изключително малолетни такива, и да заплаща на полицията в ежедневната игра на котка и мишка властите и хората, опитващи се незаконно да влязат във Англия.

От френското президентство излязоха с публично изказване, съгласно което двамата водачи ще обсъдят „ методите за възстановяване на ръководството на миграцията по общата граница в Кале. В своето изказване „ Даунинг стрийт “ №10 не загатна въпроса, поставяйки като тематики за разискване само сигурността и защитата.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР