Президентът на Франция Еманюел Макрон разкритикува езика, използва от посланика

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон разкритикува езика, използва от посланика
Коментари Харесай

Макрон разкритикува изказване на китайският посланик във Франция

Президентът на Франция Еманюел Макрон разкритикува езика, употребява от посланика на Китай във Франция, който в петък сложи под въпрос статута на суверенни страни на територии от някогашния Съюз на съветските социалистически републики, съобщи Франс прес.

" Мисля, че не е работа на посланик да държи този жанр език ", съобщи Макрон в коридорите на среща на върха в Остенде в Белгия, проведена във връзка откриването на офшорен вятърен парк. " Следователно показвам цялостна взаимност със страните, които бяха атакувани в прочита на тяхната история и на техните граници ", съобщи Макрон.

Запитан за позицията си по въпроса дали Крим е част от Украйна или не, посланикът на Китай във Франция Лу Шае съобщи в изявление за френска телевизия, излъчено в петък, че исторически Крим е бил част от Русия и че е бил трансфериран в рамките на Украйна от някогашния руски водач Никита Хрушчов, напомня организацията, представена от Българска телеграфна агенция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР