Президентът на ФИФА Джани Инфантино изпрати благодарствен адрес до българския

...
Президентът на ФИФА Джани Инфантино изпрати благодарствен адрес до българския
Коментари Харесай

Джани Инфантино с благодарствено писмо до Борислав Михайлов

Президентът на ФИФА Джани Инфантино изпрати признателен адрес до българския си сътрудник Борислав Михайлов във връзка декларираната поддръжка от страна на Българския футболен съюз за негов нов мандат отпред на международната федерация, оповестиха от БФС.

Ето какво се споделя в текста:

" Скъпи господин президент, скъпи Борислав!

Малко повече от месец преди старта на международното състезание в Катар бих желал да Ви благодаря за поддръжката за кандидатурата ми като президент на ФИФА. Останах извънредно разчувстван от мнението Ви и демонстрираното почитание - и бъдете сигурни, че постоянно ще помня увереността и поощрението, които получих от Вас.

Посланието Ви, в подтекста на идните на 16 март 2023 година избори на 73-ия конгрес на ФИФА в Кигали, Руанда, ме стимулира да продължа задачата си отпред на ФИФА. Тази задача включва популяризирането на футбола и превръщането му в същински световна игра; акомодацията на ФИФА към непрекъснато еволюиращия свят, и потреблението на силата на технологиите за положителното на обичания ни спорт.

Нашите екипи постоянно са отсреща за полемики, препоръки и благоприятни условия за нови планове, които сигурно ще допринесат за още по-сериозното развиване на футбола във Вашата страна.

Още един път бих желал да Ви благодаря за изразените доверие и подкрепа; искам ви триумф във всички бъдещи провокации и нямам самообладание скоро да се срещнем още веднъж!

Футболно Ваш,

Джани Инфантино "



Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР